برگزاری اولین اجلاس ویدئو کنفرانس معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ها

اولین اجلاس معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی

به صورت ویدئو کنفرانس امروز ۱۷ تیرماه برگزار شد.
به گزارش مفدا، صبح امروز اولین اجلاس مشترک معاونان و مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، دکتر علامه قائم مقام نظارت و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی، امیر للـگانی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، محمدمهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت و جمعی از مدیران این معاونت برگزار شد.
در این اجلاس مشترک، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مدیران این معاونت، ضمن تشریح برنامه‌های مختلف این معاونت به سوالات معاونان و مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از طریق ویدئو کنفرانس پاسخ می‌دهند.
در این ویدئو کنفرانس که با حضور ۵۲ دانشگاه برگزار شد، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مدیر فرهنگی، مدیر دانشجویی، مدیر مرکز مشاوره و مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه نیز به بحث و تبادل نظر پرداختند.