اولین نشست مدیران روابط عمومی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های منطقه شمال شرق کشور برگزار شد

اولین نشست مسئولان روابط عمومی های معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه شمال شرق کشور، پنجشنبه ۲۲ تیرماه، به میزبانی دانشکده علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.86051

به گزارش مفدا گناباد، به منظور ارتقاء سطح کیفی وب سایت‌های خبری مفداهای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور و بررسی شیوه نامه رتبه بندی این وب سایت ها، مسئولان روابط عمومی معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های کلان منطقه شمال شرق کشور، در دانشکده علوم پرشکی وارستگان گرد هم آمدند و به بحث و تبادل نظر با یکدیگر پرداختند.

در این جلسه، پس از آموزش ایجاد لینک‌ها و باکس‌های مختلف وب‌سایت مفدا، پیش نویس شیوه‌نامه رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری مفداهای دانشگاهی که توسط روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تدوین و در جلسه اخیر شورای هماهنگی مفدا مورد بررسی قرار گرفته بود، برای مدیران منطقه، توسط "حسین توکلی"، نماینده مدیران روابط عمومی منطقه شمال شرق در شورای هماهنگی مفدا، قرائت شد.
در ادامه این نشست هر یک از اعضا، به ارائه گزارشی از عملکرد فعالیت‌های مفداهای دانشگاهی منطقه مربوطه پرداخته و برنامه‌ها و کاستی‌های موجود در این حوزه را تشریح کردند.
گفتنی است، در این نشست محسن رضائی، حسین توکلی، بهاره حجی پور، علی رمضانی، سمیرا بختیاری، شیما حقانی، علی اسماعیل زاده و زینب نظام به ترتیب مدیران روابط عمومی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی تربت جام، گناباد، اسفراین، سبزوار، خراسان شمالی(بجنورد)، وارستگان و مشهد حضور داشتند.
شایان ذکر است، بازدید از دانشگاه وارستگان و نشست صمیمی با دکتر جهانگیر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی وارستگان از دیگر برنامه‌های این نشست یک روزه بود.
این نشست، ساعت ۱۴ روز پنجشنبه ۲۲ تیرماه به پایان رسید.