کارگاه آموزشی دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد

کارگاه آموزشی دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی با حضور دبیران ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور روز دوشنبه هشتم آبان ماه در محل دانشگاه علوم پزشکی گناباد شروع به کار کرد.

به گزارش مفدا گناباد، اولین روز از کارگاه آموزشی به منظور توانمندسازی دبیران و کارشناسان123771 1 و بررسی پرونده های انضباطی درجهت آموزش مسائل انضباطی با حضور نمایندگان شوراهای انضباطی ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی شامل مشهد، بیرجند، نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه، سمنان، شاهرود، اصفهان، گلستان و بجنورد با حضور دکتر وحید صرامی دبیر شورای مرکزی انضباطی وزارت بهداشت وخانم مطفوی کارشناس این شورا و دکتر مینوئیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دانشگاه شروع به کار کرد.در اولین روز این کارگاه و در ابتدای این جلسه  دکتر مینوئیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد, ضمن عرض خوش آمد گویی به میهمانان کارگاه دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اشاره به موفقیت شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال ۱۳۹۵ گفت: با توجه به تقسیم‌بندی دانشگاه‌ها بر اساس تعداد دانشجویان، از بین ۱۵ دانشگاه‌ علوم‏ پزشکی بین یک هزار تا سه هزار دانشجو، رتبه برتر به دانشگاه علوم پزشکی گناباد تعلق گرفت.
دکتر مینوئیان افزود: شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال ۹۵ در رتبه بندی شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور،  توانست با کسب امتیاز ۹۴۴ مرتبه "بسیار خوب" را کسب کند.در ادامه، صرامی ضمن خوشامدگویی به حاضرین گفت: از سال ۱۳۹۰ که رتبه بندی شوراهای انضباطی کشور در حال برگزاری است سال به سال شاهد ارتقای کمی و کیفی کاری شوراهای انضباطی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستیم و شاخص‌ها به فراخور تغییرات شوراهای دانشگاهی از مسائل دادرسی به مسائل پیش گیرنده و آموزشی تغییر کرده است .صرامی افزود:  هدف از حضور همکاران، دبیران و کارشناسان در شورای انضباطی،  آگاهی کافی و وافی در مورد قوانین انضباطی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغیه وزارت بهداشت، فارغ از هر گونه جریان سیاسی در حوزه ی شورا ی انضباطی به اعمال مقررات است به طوریکه علاوه براجرای مقررات انضباطی حقی از فضای عمومی دانشگاه ضایع نشود چرا که این شورا به عنوان یک نهاد شبه قضایی در دانشگاه در خدمت حفظ فضای امن وآرام علمی آموزشی می‌باشد.دبیر شورای مرکزی انضباطی وزارت بهداشت ادامه داد: در قسمت آموزش از سال ۱۳۹۰ دبیران شوراها مکلف شده‌اند که دانشجویان جدیدالورود را از قوانین آگاه کنند و به امید آنکه روز به روز شاهد کاهش تخلفات در دانشگاه‌ها باشیم و این آموزش پیش گیرانه در این راستا موثر واقع شده است. همچنین آموزش به دانشجویان و همکاران و علی الخصوص اعضای هیئت علمی جهت پوشش رفتار حرفه‌ای و ارتقاء سلامت فضای فرهنگی در جامعه  دانشگاهی باید به نحو احسنت صورت گیرد.وی با اشاره به اینکه دانشجویان، برادران و خواهران دانشگاهی ما هستند افزود: با نهادینه کردن این نگاه، می‌توان اندک ناهنجاری‌ها و عدم سازگاری‌ها را به نحو مطلوب بهبود بخشید.صرامی ضمن تاکید بر اهمیت نظم وانضباط در حوزه  علوم پزشکی، قداست و حساسیت را در این حوزه نسبت به سایر حوزه‌ها دو چندان دانست.در ادامه این کارگاه آموزشی دو روزه پرونده‌های انضباطی مورد بررسی قرار گرفت و نکات انضباطی نیز برای دبیران و کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی حاضر در این جلسه مطرح شد.

دومین روز از کارگاه آموزشی دبیران و کارشناسان ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی با هدف ارتقاء سطح آموزشی و توانمدسازی این دبیران و کارشناسان صبح امروز سه شنبه نهم آبان ماه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد شروع به کار کرد و در این کارگاه  پرونده‌های انضباطی مورد بررسی قرار گرفت. در روز دوم کارگاه دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، پرونده‌های ارزیابی شده سال ۹۵ مورد تحلیل و بررسی دبیران و کارشناسان قرار گرفت و نسبت به ایرادات شکلی و ماهوی پرونده‌ها بحث و تبادل نظر شد.بررسی مفاد آئین نامه و شیوه‌نامه اجرایی شورای مرکزی انضباطی از مواردی بود که در این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.در این کارگاه آموزشی پرونده‌های انضباطی در حوزه آموزشی و اخلاقی که از موارد شایع  و دارای پیچیدگی هستند مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین مواردی را که دبیران شوراهای انضباطی در پرونده‌های مختلف انضباطی با آن مواجه هستند مطرح و توسط دکتر صرامی مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان این کارگاه هم آزمونی از آئین‌نامه و شیوه‌نامه اجرایی شورای انضباطی جهت تاثیر در ارزیابی دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی در سال ۱۳۹۶ برگزار شد.
این کارگاه با هدف ارتقا سطح علمی کارشناسان و دبیران و تسلط اغضای دبیرخانه به قوانین و مقررات ساری و جاری در قوانین شورای انضباطی در روزهای هشتم و نهم آبان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
تا به حال سه کارگاه منطقه ای در دانشگاه های علوم پزشکی قزوین و علوم بهزیستی برگزار شده و تا پایان سال نیز دو کارگاه دیگر در دانشگاه های علوم پزشکی بوشهر و بم انجام خواهد شد.دبیران و کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی  مشهد، بیرجند، نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه، اصفهان، شاهرود، سمنان، گلستان و بحنورد از مدعوین شرکت کننده در این کارگاه دو روزه بودند.