کمپین "نه به هپاتیت" توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

به همت دانشجویان انجمن‌های علمی- دانشجویی و با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کمپین« نه به هپاتیت» به مدت دو روز در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش مفدا گناباد، مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: این کمپین چهارم و پنجم آبان ماه به همت دانشجویان 122877عضو انجمن‌های علمی- دانشجویی رشته‌های "پزشکی"، "پرستاری" و "علوم آزمایشگاهی" و با همکاری معاونت بهداشتی این دانشگاه برگزار شد."محمد شمسی‌ثانی" با اشاره به مدیریت این کمپین توسط دانشجوهای عضو انجمن‌های علمی دانشگاه، افزود: فعالیت کمپین«نه به هپاتیت» (nohep)، در راستای افزایش سطح آگاهی مردم در مورد بیماری هپاتیت، غربالگری افراد از نظر میزان خطر ابتلا به این بیماری و ارجاع افراد در معرض خطر به آزمایشگاه تشخیص طبی برای انجام تست رایگان، در سه مکان باغ ملی، مصلای نماز جمعه و بیمارستان علامه بهلول گناباد برگزار شد.وی عنوان کرد: در این برنامه چندین تیم سیار از دانشجویان با روپوش سفید به جمع بازاریان و نمازگزاران در محل مصلای نماز جمعه رفتند و در مورد نحوه پیشگیری از این بیماری، آموزش های لازم را به شهروندان ارائه دادند."شمسی" گفت: در این کمپین علاوه بر مشاوره به بزرگسالان، برنامه‌هایی نیز برای کودکان طراحی شده بود از جمله برپایی غرفه‌هایی برای گریم صورت کودکان که علاوه بر ایجاد فضاییی شاد و سرگرم  کننده برای کودکان، با این بیماری نیز آشنا شدند.از دیگر برنامه‌های دیگر این کمپین می‌توان به تهیه گزارش زنده رادیویی توسط "حسام دولت آبادی" یکی از دانشجویان توانمند در حرفه اجرا و توزیع پفلت و پوسترهای مرتبط با بیماری هپاتیت اشاره کرد.