نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت بین المللی شد/ رقابت دانشجویان سراسر دنیا در جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت

جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت که تاکنون هشت دوره آن برگزار شده است، در نهمین دوره خود نام "سیمرغ" را که یک پرنده درمانگر افسانه‌ای است برای خود برگزید و با اعلام فراخوان، تمامی دانشجویان ایران اسلامی و کشورهای مختلف سراسر دنیا از هر دین و زبان و آئین و مذهب را به شرکت در این جشنواره دعوت کرد. 3f0a664d d8e4 4e36 aba0 2b2f85cf16b4121857

به گزارش مفدا، فراخوان نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با نام جشنواره "سیمرغ" که نام یک پرنده درمانگر افسانه‌ای است اعلام شد و در این فراخوان تمامی دانشجویان ایران اسلامی و دانشجویان کشورهای مختلف از هر آئین، دین و مذهب را به شرکت در این جشنواره بین‌المللی دعوت کرد.

این جشنواره در دوره‌های گذشته با اهدافی چون تقویت فضای پرنشاط و ایجاد انگیزه فرهنگی و هنری در میان دانشجویان و اساتید و جامعه پزشکی کشور برگزار می‌شد و امسال برای اولین بار در بخش بین‌الملل نیز برای دانشجویان سراسر دنیا اعلام فراخوان کرده است.

جشنواره فرهنگی نهم با شعار " سالم زیستن، هنر است" تلاش دارد که سبک زندگی سالم را که هدف و غایت نهایی بعثت همه انبیا و اولیا الهی است را در جامعه دانشگاهی کشور ترویج کند.

این جشنواره که زین پس با نام "سیمرغ" شناخته خواهد شد در "بخش آزاد" ویژه دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و جامعه پزشکی کشور، "بخش فرهنگ سلامت" ویژه دانشجویان تمام دانشگاه‌ها ، مراکز و موسسات آموزش عالی کشور و "بخش بین‌الملل" با موضوع "فرهنگ سلامت" ویژه دانشجویان سراسر دنیا برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، مهلت ثبت نام و ارسال آثار در این جشنواره بین‌المللی از تاریخ دهم آبان ماه سال جاری آغاز و تا تاریخ اول بهمن ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

دانشجویان و علاقه مندان شرکت در این جشنواره می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این جشنواره به آدرس اینترنتی http://www. f e s t i va l f. i r مراجعه کنند.

گفتنی است، "جشنواره بین المللی سیمرغ" در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی، بهار ۱۳۹۷ در شهر تهران برگزار خواهد شد.