اخبار و اطلاعیه ها - ستاد شاهد و ایثارگر

کلاس درک مطلب زبان

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد وایثارگر

کلاس درک مطلب زبان انگلیسی  ویژه دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه  ( در صورت به حد نصاب رسیدن) برگزار می گردد

علاقمندان می توانند تا مورخ یک آذر ماه 96 جهت ثبت نام به ستاد شاهد دانشگاه مراجعه فرمایند.

Untitled 1 copy

سالروز شهادت شهید حسین خرازی

امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه  درهشتم اسفند ماه به مناسبت سالروز شهادت سردار شهید حاج حسین خرازی فرمانده دلاور لشکر 14 امام حسین (ع) وعلمدار جبهه های دفاع مقدس  با اهدای کتابچه مجموعه خاطرات حسین خرازی دربین کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه یاد ونام این شهید بزرگوار را گرامی داشت.

اطلاعیه کلاس های زبان و پروپزال

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد وایثارگر: کلاس مکالمه زبان انگلیسی وکارگاه پروپزال نویسی برگزار می گردد. علاقمندان جهت اطلاع بیشتر وثبت نام تا تاریخ 1395/07/25 به دفتر امور دانشجویان شاهد وایثارگر واقع در معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

برگزاری کلاس آموزش مکالمه انگلیسی و آموزش پروپزال نویسی

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهدوایثارگر

کلاس آموزش مکالمه انگلیسی  و آموزش پروپزال نویسی برگزار می گردد دانشجویان عزیزمی توانند جهت ثبت نام  تا تاریخ 2/2/95 به ستاد شاهد دانشگاه مراجعه نمایند.

گزارش ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال تحصیلی 1394

فایل گزارش