صفحه اصلی دفتر ریاست

vaghteraisDaftarpersonelRiasat
شرح وظایف دفتر ریاست
1- برگزاری جلسات هیئت رئیسه
2- برگزاری جلسات شورای دانشگاه به تعداد 2 مورد .
3- شرکت در جلسات دفتر کار آفرینی و پیگیری امور مرتبط با بنگاههای کوچک زود بازده به تعداد 2 جلسه .
4- مکاتبات با وزارت متبوع، معاونتها و سایر ادارات 2060 مورد كه نسبت به سال قبل 22% افزايش داشته است .
5- بازدید سرپرست دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی، خانه های بهداشت، بیمارستانها، پایگاههای اورژانس، داروخانه ها به تعداد 75 مورد .
6-برگزاری جلسات مشترک ماهیانه صبحگاهی (قبل از شروع ساعات اداری) با مدیران واحد های تابعه .
7- پیگیری و پاسخ دهی به نامه های اداری .
8- همكاري در برگزاري همايش ايران فردا، فرصت ها و چالش ها به همت شوراي هم انديشي اساتيد باحضور جامعه دانشگاهي، طلاب و فرهنگيان شهرستان در سالن ارشاد با سخنراني دكترزارعي كارشناس امور خاورميانه .
9- پيگيري جهت بازديد اعضاء محترم هيئت بورد علوم آزمايشگاهي بمنظور اخذ مجوز رشته علوم آزمايشگاهي .
10- بازديد از خوابگاه ها و در جريان قرار گرفتن مشكلات دانشجويان .
11- پيگيري جهت بازديد اعضاء هيأت بورد پرستاري بمنظور اخذ مجوز ارشد پرستاري .
12- پيگيري جهت بازديد دكترنوري عضو هيئت امناء .
13 بازديد دكترسعيدلو معاون محترم رئيس جمهور از پرديس دانشگاه و پرو‍ژه بيمارستان 160تختخوابي علامه بهلول .
14- همكاري در برگزاري همايش ملي زعفران هم دارو هم غذا .
15- همكاري در برگزاري همايش ژنتيك در هزاره سوم .
16- پيگيري جهت حضور دكتر شيباني معاون غذا ودارو وزارت و دكتر نوري دلوئي در همايش ملي زعفران هم دارو هم غذا .
17- پيگيري جهت بازديد نماينده وزارت نفت از مراكز يونسي و كاخك .
18- شركت در سخنراني حجت الاسلام ابوترابي نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي در مصلي و حوزه علميه .
19- دعوت از دكتر رئيس زاده جهت سخنراني درمراسم گراميداشت روز دانشجو و بازديد از پرديس دانشگاه .
20- پيگيري دعوت از مقام محترم وزارت و دكترحافظي بمنظور افتتاح ساختمان آموزشي و بازديد از پرديس دانشگاه و پرو‍ژه بيمارستان 160تختخوابي علامه بهلول .
21- شركت در مراسم راهپيمايي روز 9 دي و سخنراني دكتر لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي درمسجد مصلي .
22- هماهنگي جهت بازديد دكتر مجدي مديركل دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس وزارت متبوع از معاونت بهداشتي، مركز بهداشتي درماني مند، خانه بهداشت باغسياه و بيمارستان 22 بهمن .
23- پيگيري جهت حضور حاج آقاي نيري مشاور محترم وزير بهداشت و دبيركل مجمع خيرين سلامت كشور جهت افتتاح مجمع خيرين سلامت .
24- هماهنگي جهت بازديد مهندس عبدالملكي معاون پشتيباني استانداري خراسان رضوي از پروژه هاي دانشگاه .
25- بازديد مهندس مروج الشريعه معاون برنامه ريزي استانداري خراسان رضوي از پرديس دانشگاه .