برگزاری دوره آموزشی کددار غیر حضوری " خوردگی (corrosion) در صنایع غذایی " توسط اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

برگزاری دوره آموزشی کددار غیر حضوری " خوردگی (corrosion) در صنایع غذایی " توسط اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
همکاران و مسئولین فنی محترمی که مایلند در دوره مذکور که به مدت 8 ساعت می‌باشد، شرکت نمایند لازم است با مراجعه به سایت دانشگاه و مطالعه منبع مذکور آمادگی خود را جهت آزمون حضوری دوره که در تاریخ 23/9/1393ساعت 14-13در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار خواهد شد اعلام نمایند.
جهت دریافت منبع مطالعاتی دوره آموزشی " خوردگی (corrosion) در صنایع غذایی " روی نام دوره کلیک نمایید.