اطلاع رسانی غذایی,آشامیدنی و...

رازیانه


رازیانه با نام علمی (Vulgare   Foeniculum) با تغییر درترشح هورمون ها و متعادل كردن آنها باعث افزایش شیر مادر می شود و تأثیر آن بر زیاد شدن شیر از نظر علمی ثابت شده است.... جهت دانلود با فرمت PDF کلیک کنید

چای سبز

 چای سبز خطر مرگ در اثر بیماری قلبی را بیش از بیست و پنج درصد كاهش می‌دهد.
از فواید بسیار چای سبز صحبت های زیادی می شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می دانند......

توليد سنتي شيره انگور

در توليد سنتي شيره انگور براي كاهش اسيديته آن از خاك رس محلي استفاده مي شود. املاح معدني موجود در خاك رس مي تواند بر محصول نهايي تأثبر منفي داشته باشد. در اين تحقيق از شيره توليد شده در روستاهاي مختلف استان خراسان به طور تصادفي 11 نمونه گيري انجام و تعدادي از پارامترهاي استاندارد براي وجود آلاينده هاي معدني و شن اندازه گيري شد. در شيره هاي انگور توليد شده مقدار عناصر سنگين كادميوم، نيكل و كبالت بيش از حد مجاز است كه مي تواند ناشي از تركيب خاك كشاورزي

ادامه مطلب...

اثر اسید های چرب ترانس بر چربی خون

اٍٍثر اسید های چرب ترانس بر چربی خون و ریسک فاکتورهای بیماری قلبی و عروقی و مقایسه اثر اسید های چرب ترانس حاصل از منابع طبیعی با منابع صنعتی بر سلامت

اگر چه چربی حیوانات پستاندار وبخشی از روغنهای هیدروژنه شده دارای اسیدهای چرب ترانس هستند اما کاملا" متفاوتند . چربی حیوانات پستانداردارای 11trans-18:1 واکسینیک اسید هستند که 80-60%کل 18:1 را تشکیل می دهد. و روغنهای گیاهی هیدروژنه به طور کلی دارای    9trans-18:1الائیدیک اسید میباشند.
اسیدهای چرب ترانس یک اثر منفی روی سلامت انسان دارد که تاثیرش بر عملکرد غشاء است. عملکرد غشاء به شکل سه بعدی اسیدهای چرب موجود در فسفولیپیدهای غشاء بستگی دارد.مطالعات کلینیکی و اپیدمیولوژیکی نشان داد که دریافت بیشتر اسیدهای چرب ترانس ریسک فاکتوربیماری کرونرقلب ،سرطان و دیگر بیماریهای مزمن (دیابت نوع 2 و آلرژی )  را افزایش می دهد.

ادامه مطلب...