اخبار مرکز رشد

سومین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی سال 1396 برگزار شد

سومین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در سال1396 با حضور اعضاء محترم شورا درتاریخ 02/04/96 ساعت 12 ظهر درمحل سالن ابن سینای پردیس دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه طرح های آقای مهندس حامد بیگلری با عنوان " تولید داروی با پایه گیاهی و جانوری برای بهبود زگیل " و " نازل های بنزین جذب کننده بخارات بنزین" مطرح و بعد از بحث و تبادل نظر اعضای محترم شورا مورد تصویب قرار گرفت.

دومین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی برگزار گردید

دومین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در سال1396 با حضور اعضاء محترم شورا درتاریخ 09/03/95 ساعت 10 صبح درمحل سالن ابن سینای پردیس دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه طرح خانم هانیه نسائی با عنوان "سند ادراری با دریچه ضد بازگشت ادرار" مطرح و بعد از بحث و تبادل نظر اعضای محترم شورا مورد تصویب قرار گرفت.

roshd

اولین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در سال1396 برگزار گردید

اولین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در سال1396 با حضور اعضاء محترم شورا درتاریخ 09/01/95 درمحل سالن اجلاس حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه طرح " شناسایی و جمع آوری گیاهان دارویی منطقه گناباد " مطرح شد. این طرح از طرف دانشگاه علوم پزشکی با مشارکت ارگانهایی از قبیل : منابع طبیعی شهرستان، مجتمع آموزش عالی، جهاد کشاورزی و سایر ارگانها می باشد.این پروژه از اواخر سال 95 شروع شد ولی به خاطر خشکسالی به امسال موکول گردید. و به صورت جدی از اوایل سال 96 شروع به شناسایی و جمع آوری گونه ها نمودند.این  طرح پس از بحث و تبادل نظر مورد تصویب قرار گرفت. همچنین شایان ذکر است مقرر شد هر کدام از ارگان ها مسئولیت های برعهده گرفته تا پروژه به نحو احسن  انجام پذیرد.

شرکت مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در دومین نمایشگاه گیاهان دارویی، داروهای گیاهی و محصولات ارگانیک در مجتمع آموزش عالی گناباد

به گزارش وب‌دا، در این نمایشگاه که به مدت سه روز در محل معاونت آموزشی این مجتمع برپا شده بود، گروه های مهندسی تولیدات گیاهی و مهندسی منابع طبیعی، بیش از 40 نوع گیاه دارویی و 30 نوع گیاه ویژه مناطق خشک و بیابانی ونیز محصولات ارگانیک وگیاهان زینتی و آپارتمانی را در قالب 20 غرفه برای بازدید عموم و دانشجویان به نمایش گذاشتند.
دکتر امیری مدیرگروه مهندسی تولیدات گیاهی و مهندسی منابع طبیعی در حاشیه این افتتاح، هدف از برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها را ترویج کشت و کار گیاهان دارویی و آشنایی و استفاده هر چه بیشتر مردم از محصولات ارگانیک و اشتغال‌زایی در این زمینه عنوان کرد و گفت: از جمله غرفه‌های این نمایشگاه می‌توان به غرفه طب سنتی اسلامی از استان قم، غرفه مرکز رشد و فناوری و توسعه گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی، غرفه کتاب و نرم‌افزار های فرهنگی مرتبط، غرفه نهاده‌های کشاورزی، روغن‌ها و عرقیات گیاهی ارگانیک اشاره نمود.

photo 2017 05 03 17 30 27  photo 2017 05 03 17 30 36

photo 2017 05 03 17 30 42  photo 2017 05 03 17 30 50

مقایسه دانشگاه از نظر واحد های فناور استقرار یافته با سایر دانشگاهاکشور

براساس مقایسه دانشگاها از نظر واحد های فناور استقرار یافته در سال 1395 توسط دفتر توسعه و فناوری سلامت، دانشگاه علوم پزشکی گناباد در رتبه دهم در بین تمام دانشگاه های  علوم پزشکی کشور قرار گرفت.

لازم به ذکر است جهت ارتقاء حوزه فناوری دانشگاه و حرکت به سمت تأسیس شرکت های دانش بنیان، استقرار و افزایش تعداد واحدهای فناور لازم و ضروری می باشد.

دکتر محمدپور ضمن تشکر از تلاش ارزشمند کارشناسان و روسای قبل و فعلی این مرکز بویژه از اهتمام و پیگیری آقای مهندس بیگلری، فراهم آوردن بستر لازم، امکانات و فضای فیزیکی مناسب و حمایت های بلاعوض صورت گرفته مصوب شورای سیاستگذاری مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه را از جمله عوامل موثر در جذب و استقرار هسته های فناور در دانشگاه دانست.