اطلاعیه های مرکز رشد

برگزاری کارگاه ایده یابی و راه اندازی کسب و کارخلاقانه

با تلاش مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه ،کارگاه یک روزه "ایده یابی و راه اندازی کسب و کارخلاقانه" با حضورمدرس محترم: جناب آقای علیرضا جاوید عربشاهی  رئیس محترم مرکزرشد فناوری گناباد، چهارشنبه مورخ 24 آذر 95 ساعت 8 الی12صبح  برگزار می گردد. علاقه مندان جهت ثبت نام در این کارگاه می توانند از طریق وب سایت research.gmu.ac.ir  یا تماس با داخلی 159 اقدام نمایند.

برگزاری کارگاه مالکیت فکری و ثبت اختراع

با تلاش مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه، کارگاه مالکیت فکری و ثبت اختراع توسط متخصصین مدعو از شرکت تک ثبت مشهد در روز سه شنبه مورخ 25/08/95 ساعت 8 صبح برگزار می گردد. لطفاً جهت ثبت نام در این  کارگاه به سایت research.gmu.ac.ir مراجعه فرمایید یا با داخلی 159 تماس حاصل فرمایید.

کارگاه ايده تا بازار: اصول تدوين برنامه كاري برگزار می گردد

مركز رشد فناوري گياهان دارويي و تجهيزات پزشكي دانشگاه علوم پزشكي گناباد در نظر دارد جهت آشنايي پژوهشگران و اعضاي محترم هيئت علمي دانشگاه با پروسه تجاري سازي طرح هاي فناورانه و محصول محور، كارگاهي با عنوان"ايده تا بازار: اصول تدوين برنامه كاري (business plan)" را بمدت 6  ساعت (8 صبح الي14ظهر) در روز پنج شنبه مورخ 31/02/94 در محل سالن ابن سينا برگزار نمايد. علاقمندان مي توانند از طريق سامانه مديريت اطلاعات تحقيقاتي به آدرس research.gmu.ac.ir حداكثر تا تاريخ 29/02/94 اقدام به ثبت نام نمايند. در صورت بروز هرگونه سؤال و يا اشكالي مي توانيد با كارشناسان حوزه معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه (57225027 داخلي 153 و 159 ) تماس حاصل فرماييد.

گزارش برگزاری کارگاه شاخص های فناوری

برگزاری کارگاه شاخص های فناوری با حضور جناب آقای دکتر ملک زاده مدیر محترم ارتباط علمی دانشگاه و جامعه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد
در روز چهارشنبه مورخ 26/09/93 مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه، کارگاه "شاخص های فناوری" ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی سطح شهرستان را با حضور جناب آقای دکتر ملک زاده مدیر محترم ارتباط علمی دانشگاه و جامعه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد به مدت 4 ساعت در محل سالن ابن سینا برگزار نمود. کارگاه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و توسط دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افتتاح گردید. وی ضمن عرض خیرمقدم و تبریک هفته پژوهش، به ذکر توضیحاتی در خصوص نقش کلیدی توسعه فناوری در عرصه پژوهش در راستای اقتصاد مقاومتی پرداخت و به لزوم حمایت از ایده های نوآورانه و شرکتهای دانش بنیان در جهت تبدیل دانش به فناوری تأکید نمود. سپس دکتر شفقی مدیر مرکز رشد فناوری ضمن معرفی مرکز رشد گزارش کوتاهی از اقدامات انجام شده را ارائه داد. در ادامه جلسه دکتر ملک زاده در رابطه با نظام ملی نوآوری، مرکز رشد واحدهای فناوری، دانشگاه کارآفرین و کریدور علم و فناوری سخنرانی نمود. این کارگاه در ساعت 11:30 به کار خود پایان داد.

idea1 copy   idea2