دسترسي به دوره الكترونيكي آموزش Research to Publication ناشر BMJ

به اطلاع می‌رساند‌ همزمان با گرامی‌داشت هفته پژوهش، امکان استفاده از دوره آموزشی Online ناشر مذکور، با عنوان Research to Publication از اين تاريخ به مدت شش ماه برای دانشکده‌/دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور فراهم گرديده است. دوره مذکور يک برنامه آموزشِ پژوهش در علوم پزشکی و سلامت، از طراحی تا اجرای پژوهش و انتشار مقاله است که توسط ناشرBMJ و با همکاری و مشارکت University of California, San Francisco (UCSF) طراحی و پياده‌سازی شده است. اين دوره شامل 6 دوره آموزشی با عناوين زير مي‌باشد:

1- How to Write a Paper

2- What Editors and Peer Reviewers look for

3- Publication Ethics

4- Designing Clinical Research

5- Responsible Conduct of Research

6- Introduction to Clinical Trials

مجموعه عناوين مذکور شامل 200 ساعت آموزش در 48 موضوع اختصاصی است. مخاطبين اين دوره، پژوهشگران، اعضای هيات علمی، سردبيران و داوران مجلات، کارشناسان پژوهشی و اخلاق و دانشجويان هستند.

محتوای آموزشی هر دوره شامل متن، صفحات و آدرس‌های اينترنتی و فايل‌های صوتی و تصويری (فيلم‌) است. برای شرکت در اين دوره، لازم است که همکاران ابتدا از طريق آدرس http://rtop.bmj.com  نسبت به ثبت‌نام در دوره مذکور اقدام نموده و در آن شرکت نمايند. لذا ضمن ارسال راهنمای ثبت‌نام پيوست، خواهشمند است دستور فرمائید، مراتب از طريق ارسال ايميل، درج در وب سايت دانشگاه و مکاتبه رسمی، به اعضای محترم هيات علمی، دانشجويان و پژوهشگران آن دانشکده/دانشگاه جهت استفاده اطلاع‌رسانی شود.

razi22 main title telegramd237cc0c 052f 45d3 9a9a d4cffba8075enatayej

اطلاعات تماس

ستاد مركزي دانشگاه: خراسان رضوی - گناباد - خیابان امام خمینی - دانشگاه علوم پزشکی گناباد
تلفن: 05157223513, 05157223514