آغاز اجرای برنامه سلامت نوروزی با برگزاری مانورسلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور در شهرستانهای گناباد و بجستان

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‎ای معاونت بهداشت دانشگاه از آغاز اجرای برنامه «سلامت نوروزی» در حوزه تحت پوشش این دانشگاه از 15 اسفند 96 تا 15 فروردین ماه سال 97 خبرداد.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه  از آغاز اجرای برنامه «سلامت نوروزی» در حوزه تحت پوشش این دانشگاه  از  15 اسفند 96 تا 15 فروردین ماه سال 97 خبرداد.

در ابتدای مراسم آقای دکتر ایرج مرادی معاون محترم بهداشت دانشگاه گزارش مفصلی از فعالیتهای مرتبط با کشیک نوروزی سال گذشته (سال96) به حضار ارائه نمود و ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی همکاران ، موءکًدأ توصیه نمود تا همکاران محترم در ایًام کشیک سال 97 نسبت به بازدیدها اهتمام جدی داشته باشند. 

 در ادامه آقای مهندس حسن مردانی  مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای اظهارداشت: برنامه «سلامت نوروزی» با ابلاغ برنامه عملیاتی اجرایی آن از سوی وزارت متبوع به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه بخصوص مسافران و گردشگران در ایام تعطیلات نوروزی با مشارکت مراکز بهداشت شهرستانهای گناباد و بجستان و سایر نهادهای مرتبط برنامه‌ریزی و به مدت 30 روز اجرا می گردد.

وی افزود: در این طرح، 30 نفر از بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای مراکز بهداشت شهرستان‌ها ی گناباد و بجستان در قالب 15 اکیپ بازرسی از ساعت 8 صبح تا 8 شب با در اختیار داشتن ابزار و تجهیزات بازرسی جدید، نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، اماکن پذیرایی بین راهی و اماکن اقامتی تحت پوشش که مورد استفاده مسافران نوروزی قرار می‌گیرند، اقدام می‌کنند.

مردانی با اشاره به اینکه با متخلفان بهداشتی برخورد می‌شود، افزود: به منظور جلوگیری از تخلفات در ساعات پایانی شب به ویژه در حوزه بهداشت مواد غذایی، در حوزه تحت پوشش این دانشگاه ، یک اکیپ‌ بازرسی به صورت آنکال فعال می باشد و مراکز و اماکن گروه هدف را تحت نظر دارند.

وی با اشاره به اینکه ، بازرسان بهداشت محیط به منظور اعمال نظارت دقیق‌تر به تجهیزات فنی بازرسی مانند کیت‌های تشخیص آلودگی سطوح، pH متر دیجیتال، دستگاه کنترل نمک غذا، دماسنج‌های لیزری و نفوذی، کیت کنترل TPM روغن‌های سرخ‌کردنی، کیت ید سنج نمک و رطوبت سنج محیطی مجهز شده‌اند، افزود: در این طرح، مواردی مانند بهداشت ساختمانی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت آب مصرفی مراکز و اماکن، مورد بازدید بازرسان قرار می‌گیرند.

مردانی گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده برای اطمینان از سلامت مسافران نوروزی، اماکن پذیرایی بین راهی ، اماکن پذیرایی حساس و اقامتی حداقل سه بار و سایر اماکن حداقل یک بار در طول 30 روز مورد پایش و بازرسی قرار می‌گیرند.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای گناباد با اشاره به فعال بودن آزمایشگاه‌ بهداشت آب گناباد در ایام نوروز، افزود: نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان و مسافران در ایام یاد شده با جدیت دنبال می‌شود.

وی در پایان افزود: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در موارد فوق می توانند شکایات خود را از طریق تماس با شماره 190 ( سامانه ثبت شکایات بهداشتی ) از ساعت 8صبح لغایت 8شب مطرح و نتیجه را پیگیری نمایند.

 

 

 

 

 


 

تاریخ:
1396/12/18
تعداد بازدید:
22
منبع:
Powered by DorsaPortal