شرح وظایف اداره نظارت بر مواد غذایی
1- تشکیل کمیسیون بررسی و صدور پروانه های بهداشتی موسسات مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جهت بررسی، تأیید، صدور و تمدیدمجوزهای بهداشتی شامل بهره برداری، مسئول فنی،ساخت و شناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی
2- رعایت قوانین و ضوابط در صدور پروانه ها
3- بازدید، بازرسی و نمونه برداری از محصولات تولیدی کارگاه ها و کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی جهت صدور اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (بهره برداری- ساخت - شناسه نظارت- پاسخ به استعلام ها)
4- پاسخ استعلام وزارت صنعت،معدن و تجارت و جهاد کشاورزی از طریق اعزام کارشناس به محل معرفی شده
5- ارسال مدارک تأیید شده جهت صدور یا اصلاح پروانه ساخت به اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
6- صدور و تمدید شناسه نظارت کارگاههای بسته بندی (سنتی و بومی) مواد غذایی
7- بازرسی از کارخانجات تحت پوشش جهت کنترل شرایط حین تولید، انبار،...
8- نمونه برداری از محصولات در حال تولید یا در انبار و ارسال آن به آزمایشگاه کنترل جهت اطمینان از رعایت شرایط مناسب تولید و مطابقت با پروانه ساخت
9- کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی و آشامیدنی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
10- کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
11- کنترل و بهبود شرایط نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
12- کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف و مواد بسته بندی
13- جمع آوری آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
14- همکاری در برگزاری جلسات، سمینارها
15- بهبود تولید و عرضه نمک های یددار
16- تأمین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
17- نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی (برچسب گذاری)
18- تغییر کاربری فرآورده های تولیدی غیر قابل مصرف انسانی
19- تأمین سلامت زنجیره تولیدات تا مصرف
20- بهره گیری از سیستم کنترل کیفیت HACCP در تدوین سیاست ها و ضوابط کلی در خصوص ایمنی غذا
21- هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین GMP-GHP-HACCP و همکاری های لازم در زمینه اخذ گواهی نامه های فوق
22- ایجاد هماهنگی با سازمان غذا و دارو در تدوین ضوابط و مقررات و دستورالعمل های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی
23- رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی
24- تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قضایی بر اساس نوع تخلف (دادسرا ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی بهداشتی و دارویی و یا سازمان تعزیرات حکومتی)
25- همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در امر برخورد با تخلفات احتمالی در تولید مواد غذایی و بهداشتی
26- بررسی و پیگیری موارد شکایات واصله به اداره در خصوص عرضه محصولات تقلبی و غیر قابل مصرف
27- معدوم نمودن کالاهای تاریخ گذشته، فاقد مجوز ... با توجه به نامه های ارسالی از سوی معاونت غذای سازمان غذا و دارو
28- همکاری با معاونت غذای سازمان غذا و دارو در خصوص اجرای طرح های ملی ایمنی غذا
29- پایش محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی در سطح عرضه(PMS)
30- ارتقای اطلاعات و توانمندی مسئولین فنی در انجام وظایف
31- همکاری در اطلاع رسانی، آموزش و صدور اعلامیه های لازم جهت بالا بردن آگاهی عمومی در خصوص سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
تاریخ به روز رسانی:
1396/08/11
تعداد بازدید:
179
Powered by DorsaPortal