معرفی واحد

- نظارت بر اجرای قوانین ، مقررات و آئین نامه های مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
2- ازرسی ، نمونه برداری و نظارت بر اجرای ضوابط مربوط به مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی مواد غذایی و بهداشتی و اعمال راههای نوین کنترل
3- شناسایی واحدهای تولیدی غیرمجاز واعمال ضوابط وقوانین در مورد آنها
4- بررسی مدارک مربوط به صدور پروانه های بهداشتی(بهره برداری،مسئول فنی،ساخت وشناسه نظارت) وپاسخ به استعلامات وارده درخصوص احداث واحدهای تولیدی
5-نظارت بر اجرای ضوابط و استانداردهای تعیین شده و رعایت مندرجات پروانه ساخت توسط تولید کنندگان مواد غذایی و بهداشتی.
6- معرفی واحدها و مراکز متخلف به مراجع قضایی و پیگیری به منظور اجرای احکام صادره و همچنین
نظارت بر انهدام فرآورده های غذایی غیر قابل مصرف
7-کنترل موادخوردنی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی.
8- مطالعه و اقدام درمورد مواد مختلفی که مصرف آنها ازطرف سازمانهای بهداشتی و بین المللی منع شده است.
9- آموزش مسئولین فنی کارخانجات وهمکاری در تهیه برنامه های آموزشی واطلاع رسانی از طریق رسانه های گروهی
10- نظارت بر اجرای GMPوGHPدر مراکز تولید ونگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و تلاش برای ایجاد بستر مناسب برای اخذ گواهی HACCP
11- همکاری در تدوین استانداردها و سایر مقررات مربوط به مواد خوراکی و آشامیدنی با سایر گروهها
12- تهیه برنامه های لازم جهت ارتقاء امر کنترل و نظارت بهتر بر کارخانجات
13- تهیه گزارش و آمار فعالیتهای انجام شده جهت ارائه به وزارتخانه
14- انجام مأموریتهای اداری داخل و خارج از کشور و سایر امور در محدوده وظایف قانونی.
15- انجام طرح های PMS وprps مطابق دستورالعمل کشوری

تاریخ به روز رسانی:
1398/07/02
تعداد بازدید:
81
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
Powered by DorsaPortal