صفحه اصلي شوراي انضباطي

شورای انضباطی، نهادی ویژه در مجموعه دانشگاه است که هدف اصلی از تشکیل آن پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و دانشجویان به عنوان نخبگان نسل جوان می باشد. نقش مهم این شورا کمک به سالم نگه داشتن محیطهای آموزشی و پژوهشی و تامین حقوق عمومی دانشگاهیان از طریق ترغیب دانشجویان به حفظ کرامت دانشجویی و مقابله با بی نظمی، هنجارشکنی و نادیده گرفتن حقوق فردی و اجتماعی دیگران است.

پیام هفته:  دانشجوی محترم! در جلسه آزمون، همراه داشتن هرگونه یادداشت، استفاده از وسایل غیرمجاز، مشاهده، صحبت با دیگری، تعویض برگه و ... ممکن است به عنوان «تقلب» تلقی شود.

اطلاعات تماس
ستاد مركزي دانشگاه: خراسان رضوی - گناباد - خیابان امام خمینی - دانشگاه علوم پزشکی گناباد
تلفن: 05337223513, 05337223514
فکس: 05337223815
تــوجـــه

لطفا در صورت بروز خطا در هر یک از قسمتهای سایت مراتب را با واحد وبسایت دانشگاه (حاشیه جاده آسیایی - معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه - واحد فناوری اطلاعات) و یا پست الکترونیک این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید اطلاع دهید.