برنامه نويسي سيستم ترجمه متون با قابليت خروجي فايل جهت استفاده دانشجويان

سيستم ترجمه متون از فارسي به انگليسي و از انگليسي به فارسي با قابليت خروجي به فايلهاي html، pdf، WORD، text و نمايش متن ترجمه توسط برنامه نويسان واحد رايانه معاونت آموزشي و پژوهشي برنامه نويسي و در اختيار كاربران محترم (اساتيد، محققين، هيات علمي و دانشجويان) قرار گرفت.

اين سيستم قابليت ترجمه متن تا تعداد 3000 كاركتر را دارا بوده و به صورت روان و با استفاده از مترجم جهاني و تخصصي گوگل انجام مي شود.

جهت دسترسي به اين سيستم مي توانيد از آدرس http://78.38.131.20/translator  وارد شده و از آن استفاده نمائيد. دسترسي  و استفاده سيستم براي عموم آزاد بوده و در هر منطقه خارج يا داخل دانشگاه و كشور مي توانند به آن دسترسي داشته باشند.

اطلاعات تماس
ستاد مركزي دانشگاه: خراسان رضوی - گناباد - خیابان امام خمینی - دانشگاه علوم پزشکی گناباد
تلفن: 05157223513, 05157223514
فکس: 05157223815
پست الکترونیک: info@gmu.ac.ir
تــوجـــه

لطفا در صورت بروز خطا در هر یک از قسمتهای سایت مراتب را با واحد وبسایت دانشگاه (حاشیه جاده آسیایی - معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه - واحد فناوری اطلاعات) و یا پست الکترونیک website@gmu.ac.ir اطلاع دهید.