توجه
  • Lack of access rights - File '/images/stories/safaiy%20011.jpg'

ایران مرکز بیداری اسلامی و پیام آور انقلاب های اسلامی است.
فرماندار گناباد در گردهمایی سالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان که در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد ، گفت: جمهوری اسلامی ایران مرکز بیداری اسلامی و پیام آور انقلاب های اسلامی در جهان است.
به گزارش وبدا ، مهندس صفایی ضمن تبریک سالروز حماسه فتح خرمشهر ، با اشاره به پیام امام خمینی (ره) بعد از پایان جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود:

امام راحل (ره) در آن پیام آماده باش جدیدی اعلام کردند و خطاب به جوانان از آنان خواستند خود را برای یک مبارزه علمی و عملی بزرگ آماده کنند. وی افزود: اینکه امروز انقلاب اسلامی در جهان اسلام و ماورای آن جایگاهی عظیم پیدا کرده به خاطر این است که بخش عمده ای از جوانان کشور پیام امام (ره) را جدی گرفتند و به آن عمل کردند.
فرماندار گناباد تصریح کرد: در نظام هستی انسان های متفاوت و متکثر با دیدگاه ها و اندیشه های متنوع خلق می شوند اما تنها یک گروه از آنها منتخب می گردند که پرچم داری می کنند و بقیه را به دنبال خود می کشانند و چه کسی شایسته تر از فرزندان شهدا و ایثارگران که این افتخار را در چنین شرایط حساسی داشته باشند. صفایی با بیان اینکه پیام انقلاب اسلامی مخاطب خود را گرفته و به جهان عرضه شده است ، اظهار داشت: قرار بود چشم انداز آغاز دوران تمدن اسلامی از سال 1404 باشد ولی پیام انقلاب اسلامی آنقدر مسیر جذب مخاطب خود را سریع طی کرده که بسیار زودتر این اتفاق افتاده است. وی تصریح کرد: بعد از رنسانس بنای دنیا را بر خلاف نظام ساختار هستی  گذاشتند و خدا را از زندگی حذف کردند اما انقلاب اسلامی دنیایی مبتنی بر ساختار نظام هستی بنا کرد که در دنیا مخاطب دارد و این پرچم داری رسالت سنگینی را بر دوش ما می گذارد که با مجاهدت  ، مبارزه دائمی و جهاد علمی و عملی به انجام خواهد رسید. صفایی با بیان اینکه تولید علم باید معطوف به هدفی باشد که قدرت عملیاتی داشته باشد ، گفت: ما امروز یازده برابر متوسط جهانی تولید علم می کنیم ولی دو درصد از آن کاربردی است و باید ضمن تولید علم به کار را داشته باشیم و این رسالت سنگینی است.
نوریان ، مسئول امور فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد با بیان اینکه در مجموع تعداد 07/2 درصد از دانشجویان این شهرستان فرزندان شاهد و ایثارگر هستند ، تصریح کرد: ده درصد این دانشجویان از لحاظ علمی ممتاز هستند.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از بیست دانشجوی شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

اطلاعات تماس
ستاد مركزي دانشگاه: خراسان رضوی - گناباد - خیابان امام خمینی - دانشگاه علوم پزشکی گناباد
تلفن: 05337223513, 05337223514
فکس: 05337223815
تــوجـــه

لطفا در صورت بروز خطا در هر یک از قسمتهای سایت مراتب را با واحد وبسایت دانشگاه (حاشیه جاده آسیایی - معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه - واحد فناوری اطلاعات) و یا پست الکترونیک این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید اطلاع دهید.