برگزاری جلسه آموزشی ویژه صنف پخت حلیم‌، شله و آش
در آستانه ماه مبارک رمضان و به همت گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جلسه آموزشی ویژه صنف پخت حلیم‌، شله و آش برگزار شد.

در آستانه ماه مبارک رمضان و به همت گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جلسه آموزشی ویژه صنف پخت حلیم‌، شله و آش برگزار شد.

در این جلسه که با حضور نمایندگان و مسئول اتحادیه صنف  مربوطه، کارشناسان ادارات فرمانداری، اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت در محل سالن زکریا برگزار شد، آموزش‌های بهداشتی لازم برای پخت و توزیع حلیم‌، شله و آش توسط کارشناسان بهداشت ارائه شد.

یادآور می‌شود، بر اساس اعلام معاونت بهداشت دانشگاه، به غیر از مشاغل رستوران، کبابی و طباخی، صنوف دیگر حق تهیه و طبخ حلیم، شله و آش را در ایام ماه مبارک رمضان ندارند و با متخلفان برابر مقررات رفتار خواهد شد . همچنین سایر افراد متقاضی ملزم به اخذ پروانه مجزا بدین منظور خواهند بود. 

 
تاریخ:
1397/02/31
تعداد بازدید:
25
منبع:
گروه بهداشت محیط و حرفه ای
Powered by DorsaPortal