برگزاری جلسه آموزشی قنادان ویژه ماه مبارک رمضان
به همت گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت و در آستانه ماه ضیافت الهی، جلسه آموزشی بهداشتی ویژه قنادان برگزار شد.

به همت گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت و در آستانه ماه ضیافت الهی، جلسه آموزشی بهداشتی ویژه قنادان برگزار شد.

در این جلسه که در سالن زکریا برگزار شد، آخرین دستورالعمل‌ها در خصوص نحوه استفاده از رنگ‌های خوراکی مجاز ارائه گردید و مقرر شد تا قنادی‌ها از رنگ‌های مجاز خوراکی که نحوه و میزان ترکیب آن رنگ بر روی برچسب آنها ذکر شده است، استفاده نمایند.

در ادامه، نکات آموزشی در خصوص تهیه زولبیا و بامیه به روش بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط به طور کامل ارائه گردید.  

همچنین در این جلسه 10 روز به قنادان مهلت داده شد تا نسبت به تهیه رنگ‌های خوراکی مجاز و دارای مشخصات بهداشتی اقدام نمایند که در غیر اینصورت برابر مقررات رفتار خواهد شد.

تاریخ:
1397/02/31
تعداد بازدید:
15
منبع:
گروه بهداشت محیط و حرفه ای
Powered by DorsaPortal