برگزاری جلسه آموزشی ویژه متصدیان قصابی، گوشت فروشی و مواد پروتئینی
به همت گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت، جلسه آموزشی ویژه متصدیان قصابی، گوشت فروشی و مواد پروتئینی برگزار شد.

به همت گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت، جلسه آموزشی ویژه متصدیان قصابی، گوشت فروشی و مواد پروتئینی برگزار شد.

در این جلسه که با توجه به بند 4 صورتجلسه سلامت و امنیت غذایی استان (مورخه 24/2/97)، 29 اردیبهشت‌ماه در محل سالن زکریا معاونت بهداشت برگزار گردید، مهندس مردانی مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای ضمن خیر مقدم به بیان اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی پرداخت.

دکتر مقیمی رئیس محترم شبکه دامپزشکی شهرستان گناباد هم در ادامه این کارگاه آموزشی، در خصوص بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) توضیحات کاملی از جمله راه‌های انتقال، بیماری‌زایی و راه‌های پیشگیری و درمان ارائه نمود.

شایان ذکر است، در پایان این جلسه که تمامی بازرسین بهداشت محیط شهرستان گناباد حضور داشتند، پرسش و پاسخ انجام شد.

 
تاریخ:
1397/02/31
تعداد بازدید:
16
منبع:
Powered by DorsaPortal