برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی کمبود از ید

با توجه به اهمیت ریز مغذی ید در سلامت و طیف وسیع اختلالات ناشی از کمبود ید و از طرفی گرایش بیشتر مردم به مصرف نمک های فاقد ید به علل مختلف از جمله تبلیغات وآموزش وسیع و گسترده تحت عناوین طب سنتی و اسلامی و دسترسی آسان و این گونه نمک ها و... به همین منظور به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت اولین نشست کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی کمبود از ید گناباد با حضور اعضا با هدف ارزیابی چالش های موجود در زمینه نوع نمک مصرفی مردم و بررسی راهکارهای اجرایی در جهت رفع مشکل و همچنین ارائه گزارش عملکرد واحدهای مختلف در سه سطح تولید، توزیع و مصرف در سال گذشته  درمورخ 99/05/14  از ساعت 10 الی 11:30 در محل سالن سلامت معاونت بهداشت برگزار گردید.

تاریخ:
1399/05/15
تعداد بازدید:
211
منبع:
Powered by DorsaPortal