pasting
خوردن، یکی از لذت
های زندگی انسان است و اگر روی اصول و برنامه ریزی باشد ، باعث حفظ سلامت بدن می
شود، ولی در صورتی که بیش از اندازه مصرف شود و حاوی مواد مطلوب نباشد، نه تنها
لذت بخش نخواهد بود، بلکه موجب بروز بسیاری از بیماری ها می شود. لذا به اهمیت تعیین
نوع غذا و میزان مصرف آن می توان پی برد.هرم غذایی یکی از وسایل مورد استفاده برای
معرفی انواع گروه های غذایی و میزان مصرف هر یک از آنهاست.
این واحد با فعالیتهای زیر موجب ارتقاء فرهنگ
و سواد تغذیه ای جامعه و پیشگیری از سوء تغذیه
در گروههای آسیب پذیر می گردد :
1. بهبود وضعیت تغذیه کودکان زیر 6 سال
· اجرای
برنامه مشارکتی حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان
· ارائه خدمات مشاوره تغذیه به کودکان زیر 6 سال دچار
مشکلات تغذیه ای
· اجرای
برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف
· برگزاری کلاسهای آموزش عملی تهیه غذای کمکی کودکان
جهت گروه هدف
·
· مکمل یاری کودکان زیر دو سال
2. ارتقا سطح سلامت دانش آموزان
· اجرای
برنامه آهنیاری جهت کلیه دختران مقاطع راهنمایی و دبیرستان در سطح استان
· مشارکت
در اجرای برنامه شیر مدارس و فرهنگ سازی مصرف شیر در جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان
· اجرای
برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف
3. بهبود وضعیت تغذیه ای خانمهای (باردار و
شیرده)
· ارائه خدمات مشاوره تغذیه به خانمهای باردار و
شیرده
· مکمل
یاری خانمهای باردار و شیرده
· اجرای
برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف
· توزیع سبد تغذیه ای طرح بنیاد
علوی جهت گروه هدف
· 4. بهبود وضعیت تغذیه ای میانسالان
· · اجرای
برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف و مکمل یاری
5. بهبود وضعیت تغذیه ای
سالمندان
· اجرای
برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف و
مکمل یاری
6. بهبود وضعیت تغذیه ای
دانش آموزان
.اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های
آموزشی جهت گروه هدف و مکمل یاری
7. پیشگیری و کنترل
اختلالات ناشی از کمبود ریز مغذیها (ید- آهن و... )
· پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
. اجرای
برنامه پایش ادواری ید ادرار دانش آموزان ویژه سنین 8 تا 10 ساله
· پیشگیری
و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن
.
مکمل یاری
.
آموزش تغذیه و اصلاح عادات و رفتارهای غذایی
· اجرای
برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف
8. اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی (روغن، نوشیدنی ها)
· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی
جهت گروه هدف
9. پیشگیری و کنترل چاقی در
کودکان
· اجرای
برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف