دکتر احمدی:

افزایش تعرفه و تعداد خدمات پرستاری دو اقدام خوب وزارت بهداشت در سال 1402 است

انتشار محتوا: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۴۹:۱۶ قبل از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین گرامیداشت هفته پرستار گفت: افزایش تعرفه و تعداد خدمات پرستاری دو اقدام خوب معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال 1402 است.
dr a 1

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم ضمن ابراز همدردی با مردم غزه، جنایات رژیم موقت و کودک‌کش اسرائیل را محکوم و اظهار کرد: رژیم صهیونیستی جنایات خود را به نهایت خود رسانده و بر خلاف همه قوانین بین‌المللی از بمباران بیمارستان‌ها هم نگذشته است.
وی با ادای احترام به امام راحل(ره) و شهدا، یاد شهدای مدافع سلامت به ویژه شهید سید عباس سجادی را گرامیداشت و گفت: سلامتی و امنیت نعمت‌های ارزشمندی هستندی که قدر آن را نمی‌دانیم.
دکتر احمدی با بیان اینکه حدود 98 درصد بیماران به صورت سرپایی درمان و تنها دو درصد آنها بستری می‌شوند، خاطرنشان کرد: سلامتی نعمتی است که تنها بیماران قادر به دیدن آن هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به فعالیت  462 نفر در کادر پرستاری بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه، خاطرنشان کرد: از این تعداد، 65 درصد خانم و 35 درصد آقا هستند.
دکتر احمدی با بیان اینکه 72درصد کادر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استخدام رسمی و پیمانی هستند، گفت: به برکت وجود دانشکده پرستاری، حدود 89درصد کادر پرستاری شاغل در دانشگاه دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند.
وی با تاکید بر اینکه باید در کنار ارائه خدمات باکیفیت کادر پرستاری به بیماران، حاکمیت هم به معیشت آنها توجه داشته باشد، تصریح کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم مانند آغاز بسیاری از کارهای بر زمین مانده، قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری را که سال‌ها پس از تصویب اجرایی نشده بود، از سال 1401 آغاز کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه هر برنامه‌ای در آغاز با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه است، گفت: خوشبختانه این دانشگاه بر اساس سطح‌بندی وزارت بهداشت جزو 5 دانشگاه اول در زمینه پرداختی‌ها بود و کمترین میزان اعتراضات در زمینه اجرای این قانون را داشتیم.
دکتر احمدی یکی دیگر از اقدامات خوب وزارت بهداشت در حوزه پرستاری را اختصاص اعتبار برای ساخت پاویون پرستاری در بیمارستان‌ها برشمرد و افزود: در همین راستا سه میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی گناباد اختصاص یافته است.
وی راه‌اندازی واحد آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستان را از جمله اقدامات مهم در راستای جلوگیری از بستری مجدد بیماران بیان و تصریح کرد: این واحد فعالیت خود را در زمینه 11 بیماری آغاز کرده است و در شش ماهه نخست امسال کار آموزش و پیگیری 400 بیمار دارای این بیماری‌ها را انجام داد که این اقدامات در جلوگیری از بستری مجدد آنها و تحمیل هزینه‌های درمانی بسیار موثر بوده است.