به گزارش وبدا، سمانه نجفی با بیان اینکه در حوزه اجرایی سازی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری از ابتدای سال 1401 تاکنون سه نوبت پرداخت کارانه پرستاری داشتهایم، اظهار کرد: در پرداختهای مربوط به سال 1401، کمترین پرداختی مربوط به بخشهای اورژانس، اتاق عمل و درمانگاه تخصصی بود که در جلسات برگزار شده پس از پرداخت، دلایل این کاهش دریافتیها به اطلاع همکاران این بخشها رسید.
وی افزود: اداره پرستاری دانشگاه نسبت به سؤالات همکاران گروه پرستاری، پاسخگو بوده و ایرادات دستورالعمل را به معاونت پرستاری وزارت منعکس کرده است.
رئیس اداره پرستاری دانشگاه، شاخص کادر پرستاری نسبت به تخت در این دانشگاه را 1.4 عنوان و اظهار کرد: گرچه این رقم در مقایسه با میانگین کشوری قابل قبول است ولی هنوز با شاخصهای جهانی، فاصله زیادی داریم.
نجفی ادامه داد: باتوجه به توسعه تختهای بیمارستانی و افتتاح بخشهای جدید در دست اقدام، نیاز به توسعه تختهای بیمارستانی مطرح است.
وی با بیان اینکه در راستای ساماندهی کمک پرستاران، به زودی دوره تکمیلی کمک پرستاری برای شاغلین واجد شرایط با همکاری یکی از مؤسسات معتبر برگزار میشود، گفت: در زمینه داشبورد پرستاری دانشگاه در سامانهMCMC موفق به ثبت 100درصدی اطلاعات کادر پرستاری دانشگاه شدیم.
رئیس اداره پرستاری دانشگاه، افزود: در راستای جلوگیری از بستری مجدد، واحدهای پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه راه اندازی شده و به صورت فعال در تمامی روزها و ساعات کاری ایام هفته در حال ارائه خدمت است.
نجفی با اشاره به برگزاری 32 دوره آموزشی توانمندسازی کادر پرستاری در دو سال اخیر، اظهار کرد: دوره یک ماهه روان پرستاری، استروک،PICU و دوره یک هفتهای پرسپتورشیپ از جمله دورههای برگزار شده است.
وی، تدوین چک لیستهای نظارت و پایش، برنامه ریزی های مدون بازدید، مشارکت در برگزاری اعتباربخشیهای درمانی، آموزشی و مؤسسهای و ارزشیابی دقیق و عدالت محور را از دیگر اقدامات اداره پرستاری عنوان و خاطرنشان کرد: تخصصی سازی پرستاری در بالین، پیگیری مطالبات کادر پرستاری، احداث پانسیونهای پرستاری و اجرای صحیح مواد قانونی مرتبط با حوزه پرستاری در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از دیگر فعالیتهای اداره پرستاری در دو سال گذشته بوده است.