به گزارش وبدا، محمدحسین اسماعیلزاده با بیان اینکه سالانه به طور میانگین حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس دانشگاه برقرار میشود اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از 16 هزار و 800 ماموریت اورژانسی انجام شد که حدود ۲۵۰۰ مورد آن مربوط به حوادث ترافیکی بود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه از حوادث ترافیکی به عنوان یکی از مخاطرههای مهم یاد کرد و افزود: محور گناباد- قائن و بجستان - فیض آباد جز پرحادثه ترین محورهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.
اسماعیلزاده به انجام ۲۶۰ ماموریت اورژانس هوایی طی سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: بهرهبرداری از دو پد بالگرد و ساختمان آشیانه بالگرد اورژانس هوایی بخشی از مهم ترین اقدامات اورژانس ۱۱۵ دانشگاه در این مدت بود.
وی با بیان اینکه میانگین زمان رسیدن بر بالین در اورژانس شهری و جادهای دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حد استانداردهای کشوری و جهانی است تصریح کرد: میانگین زمان رسیدن آمبولانس در شهر 7.27 دقیقه و در جاده 9.27 بوده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه به آموزش هفت هزار نفر از مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در زمینه بحثهای مربوط به کمکهای اولیه و اورژانس اشاره کرد و گفت: واحد آموزش همگانی اورژانس با هدف تحقق شعار هر خانواده یک امدادگر کلاسهای آموزشی در سطوح مختلف را برگزار کرد که با توجه به جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد میانگین آماری خوبی در زمینه آموزش همگانی به دست آورد.
اسماعیلزاده به برگزاری کارگاههای مهارت محور ویژه پرسنل فوریتهای پزشکی در واحد آموزش تخصصی اشاره و تصریح کرد: در زمینه پژوهشی نیز تعامل خوبی با مراکز تحقیقات دانشگاه، دانشکده پزشکی و دانشکده پرستاری در قالب طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های دانشجویی داشتیم و هفت مقاله علمی مرتبط با نمایه ISI، Scopusو سایر مجلات معتبر علمی و پژوهشی داخل و خارج از کشور نیز در این زمینه توسط پژوهشگران مرکز به چاپ رسیده است.
مدیر حوادث دانشگاه توسعه زیر ساختهای ارتباطی اورژانس در حوزه فناوری اطلاعات را گامی رو به جلو به سمت اورژانس الکترونیک دانست و خاطرنشان کرد: تمامی ماموریتهای اورژانس در بستر وب انجام شده و میتوانیم بطور آنلاین تمام موارد لازم را بررسی کنیم.