پیام تبریک دکتر خواجوی به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر

انتشار محتوا: ۱ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۳۹:۲۰ بعد از ظهر
دکتر خواجوی سرپرست دانشگاه در پیامی با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) از تلاش‌های بانوان شاغل در دانشگاه قدردانی کرد.
2

به گزارش وب‌دا، متن پیام تبریک دکتر خواجوی به شرح زیر است:

به نام خدا

میلاد صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و روز مادر را به تمامی زنان و مادران گرامی که با وجود خود، زندگی را معنا می‌بخشند، تبریک می‌گویم.
ما در خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گناباد مفتخر به همکاری با بانوان متخصص و متعهدی هستیم که در بخش‌های مختلف بهداشتی، درمانی، غذا و دارو، آموزشی، تحقیقات و فنآوری، فرهنگی و دانشجویی، و توسعه دانشگاه در راستای تامین و ارتقای سلامت جامعه، تولید و اعتلای دانش، و تربیت نسل آینده کشور نقش‌آفرین هستند.
گرچه در این سال‌ها شاهد حضور چشمگیر بانوان در عرصه‌های مختلف بودیم ولی همچنان تا برقراری سهم عادلانه بانوان در لایه‌های مختلف سیاستگذاری و مدیریتی دانشگاه‌ها و کشور فاصله داریم‌.
من و همکارانم تعهد داریم که بیش از پیش از همه سرمایه‌های انسانی دانشگاه مشارکت جوئی نموده و بهره مند شویم.
اینجانب هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه بانوان ارجمند شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک عرض نموده و صمیمانه از تلاش‌های یکایک همکارانم در حوزه های مختلف دانشگاه در شهرستان‌های گناباد و بجستان سپاسگزاری می‌نمایم.

دکتر عبدالجواد خواجوی
سرپرست دانشگاه