اداره پرستاری دانشگاه گناباد، پیشگام تحول و کیفیت در خدمات پرستاری

انتشار محتوا: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۰۶:۲۳:۵۹ بعد از ظهر
در مراسم گرامیداشت روز پرستار، رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به رویکرد «تحول، هوشمندسازی و ارتقای کیفیت خدمات پرستاری»، از دستاوردهای شاخص این اداره در سال جاری خبر داد.
02

به گزارش وبدا، اعلمی با بیان اینکه سامانه‌های هوشمند نظارت بیمارستانی، کنترل عفونت و «پرستار پیگیر» به‌طور کامل راه‌اندازی شده‌اند، گفت: این سامانه‌ها نقش مؤثری در افزایش شفافیت، نظارت مستمر و بهبود کیفیت خدمات داشته‌اند.

وی افزود: با توسعه طرح «پرستار پیگیر»، رضایتمندی بیماران از آموزش‌های پس از ترخیص به بیش از ۹۹ درصد رسیده و آمار بستری مجدد بیماران کاهش یافته است.

رئیس اداره پرستاری دانشگاه همچنین اعلام کرد: هم‌اکنون ۷۱۰ نفر از کارکنان دانشگاه از گروه پرستاری هستند و نسبت پرستار به تخت فعال به ۱.۳ رسیده که از میانگین کشوری بالاتر است.

به گفته او، پوشش صلاحیت حرفه‌ای پرستاران از ۴۸ درصد به ۸۲ درصد افزایش یافته و برنامه‌ریزی برای تحقق پوشش کامل تا پایان سال در دست انجام است.

اعلمی در حوزه آموزش و توانمندسازی از برگزاری بیش از ۳۰۰۰ نفر-ساعت آموزش هدفمند برای پرستاران خبر داد و گفت: این دوره‌ها بر اساس مدل علمی «کرک‌پاتریک» در چهار سطح واکنش، یادگیری، تغییر رفتار و اثربخشی ارزیابی می‌شوند.

وی افزود: در نتیجه اجرای این برنامه‌ها و برگزاری منظم مورنینگ‌های پرستاری، میزان ثبت تشخیص‌های پرستاری در گزارشات بالینی ۲۵ درصد افزایش یافته است.

اعلمی همچنین از آغاز پرداخت تعرفه نیروهای شرکتی از ابتدای سال ۱۴۰۴، شناسایی فرآیندهای غیرمرتبط با پرستاری و اجرای پرونده الکترونیک پرستاری در دانشگاه خبر داد.

وی در ادامه به پیگیری سفر رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، دکتر نجاتیان، به گناباد اشاره کرد و گفت: در این دیدار، موضوع استانداردسازی شاخص‌های خدمات پرستاری و بررسی زیرساخت‌های پرستاری دانشگاه مورد تأکید قرار گرفت.

اعلمی در پایان با قدردانی از حمایت مدیریت دانشگاه و تلاش‌های پرستاران گفت: «اعتماد به توانمندی‌های پرستاران، سرمایه‌ای ارزشمند برای ارتقای کیفیت خدمات در نظام سلامت است.»