بازدید کمیته الکترونیک‌سازی مستندات پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی گناباد

انتشار محتوا: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۴۴:۳۴ بعد از ظهر
کمیته تخصصی الکترونیک‌سازی مستندات پرستاری معاونت پرستاری وزارت بهداشت، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ضمن بازدید سرزده از بیمارستان علامه بهلول گنابادی، در جلسه‌ای تخصصی به بررسی طرح الکترونیک‌سازی فرآیندهای پرستاری پرداخت.
b.d

به گزارش وبدا، اعضای کمیته الکترونیک‌سازی مستندات پرستاری وزارت بهداشت، در برنامه‌ای دو‌روزه از دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید و نشست تخصصی برگزار کردند.
خانم‌ها آریاملو، دکتر حیدری‌زاده، کاظم‌زاده و میرزایی اعضای این کمیته شامگاه جمعه23 آبان ماه با انجام بازدید سرزده و میدانی از بیمارستان‌ علامه بهلول گنابادی، به ارزیابی دقیق فرآیندهای ارائه خدمات پرستاری، وضعیت نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و سیستم مدیریت دارو پرداختند.

در ادامه، شنبه 24 آبان ماه جلسه‌ای رسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، رئیس بیمارستان، رئیس اداره پرستاری، رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات، مدیر مالی دانشگاه، مسئولین و کارشناسان سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS)، مترون بیمارستان و نماینده شرکت نرم‌افزاری (HIS) برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این نشست، با اشاره به اهمیت هوشمندسازی و مرور تاریخچه الکترونیک‌سازی در حوزه سلامت، بر ارزشمندی و ضرورت پیشبرد هرچه سریع‌تر این طرح ملی تأکید کرد.

در بخش دیگری از این جلسه، مزایای کلیدی الکترونیک‌سازی مستندات پرستاری از جمله افزایش دقت، صرفه‌جویی در زمان، کاهش خطاهای پزشکی، حذف اسناد کاغذی و امکان استخراج گزارش‌های دقیق از خدمات ارائه‌ شده مطرح شد.
همچنین در این جلسه دموی سامانه توسط خانم دکتر حیدری‌زاده ارائه گردید که با استقبال رئیس دانشگاه و رئیس بیمارستان همراه شد.

در بخش دیگری از جلسه، اعضای کمیته الکترونیک‌سازی پیشنهاد اجرای کاردکس الکترونیک به‌صورت پایلوت در گناباد را مطرح کردند که این پیشنهاد مورد استقبال دکتر خواجوی رئیس دانشگاه قرار گرفت و مقرر شد که بررسی‌های لازم برای آغاز اجرای پایلوت انجام شود.
اعضای کمیته الکترونیک‌سازی مستندات پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان به تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های معاونت پرستاری وزارت بهداشت در زمینه هوشمندسازی، دیجیتال‌سازی و ارتقای کیفیت مستندسازی پرستاری پرداختند.