افتتاح و بهره‌برداری از ۴ واحد پانسیون پزشک در شهرستان بجستان

انتشار محتوا: ۹ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰۱:۱۸:۵۵ بعد از ظهر
همزمان با هفته دولت و ایام فرخنده ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، ۴ واحد پانسیون پزشک در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان افتتاح شد.
b.j

به گزارش وبدا، همزمان با ششمین روز از هفته دولت و در آستانه میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، ۴ واحد پانسیون پزشکان با حضور دکتر حمیدرضا داورکیا، فرماندار شهرستان بجستان، دکتر علی عالمی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گناباد، روسا و مسئولین ادارات و نهادها، اعضای شورای اسلامی و جمعی از کارکنان حوزه بهداشت و درمان شهرستان بجستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

دکتر علی عالمی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در این مراسم با گرامیداشت هفته دولت گفت: این۴ واحد پانسیون پزشک در مجموع با زیربنای ۴۱۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال احداث شده است با هدف فراهم کردن شرایط مناسب اقامت و کمک به ماندگاری پزشکان و نیروهای متخصص در شهرستان بجستان احداث و بهره‌برداری شده است.

وی خاطرنشان کرد: فراهم کردن زیرساخت‌های رفاهی مناسب برای پزشکان و کادر درمان، نقش مهمی در جذب و ماندگاری نیروهای تخصصی و در نهایت ارتقای کیفیت خدمات سلامت به مردم شهرستان ایفا می‌کند.